The Agony of Choice

Aquesta frase la va pronunciar el gran Capità Escurçó Negre (Rowan Atkinson). El seu dilema era què menjar per dinar; no diré les opcions que tenia. Entre dolent o pitjor. Ara m’ha vingut al cap, però per sort (o gràcies a les hores invertides), les opcions que tinc em semblen totes bones. Triar entre bo o millor. He d’elegir una sola imatge per a El club de Fotografia Callejera i no em decideixo. Deu ser l’optimisme estival. O la maleïda paràlisi per anàlisi.

Aquí les puc penjar totes, que per això al bloc mano jo. Són fotos del Mercat Central de Budapest. No recordo quan va ser l´últim cop que vaig gaudir tant amb la càmera. I en tinc unes quantes, a part de les del mercat: el tramvia, per exemple. El metro de Praga. Deixem-les per un altre dia.


Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.