És possible viatjar sense càmera?

La resposta és sí, però té trampa, perquè viatgem amb mòbils que fan 50 tombs a la majoria de càmeres bàsiques. Aleshores la pregunta és: és possible viatjar sense mòbil? Quan viatgem sense mòbil viatjarem sense càmera també. No, no és possible.

Oporto. Embús al mirador. Normalment on hi ha una fotògrafa compulsiva, hi ha també models ben disposats. O més aviat les fotògrafes compulsives mirem de viatjar amb models fotogènics. Formen part de l’equip necessari, com la càmera i les bateries de recanvi. Quan s’ajunten la ciutat fotogènica i els models voluntaris, la combinació és ideal.

En realitat, no pots declarar que has vist alguna cosa fins que no l’has fotografiada. Émile Zola. Hem de reformular la pregunta: és possible VIURE sense càmera? No, la resposta és NO. Definitivament.


Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.