Clic

I aquests què miren?

Què fan fotografiant el cotxe buit, i no el dels celebrants? I la fotògrafa reflectida en la carrosseria lluent aprofita per fer-se uns quants autoretrats. És un Seat dels anys 70, o potser més antic. Perfectament decoroat per l’ocasió. Tot un mèrit, arribar des del segle passat en aquestes bones condicions. Fins i tot conserva els accessporis kitsh de l’època. Això va ser el primer que vaig captar amb la càmera: els dos gossets de peluix horrorosos al darrera.

Mentrestant, les nenes s’apleguen al voltant de l’altre vehicle, assetjant la passatgera engalanada. De ben segur era passatgera, no passatger. Els protagonistes masculins no provoquen tanta expectació. Si no és que n’hi ha algun d’atrevit que es presenta amb un vestit roig, per exemple.

Llavors la nena es gira i es fixa directament en l’objectiu. Clic. Ella és el més interessant d’aquesta escena.


Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.