Cap sorpresa, de moment

Estem tan acostumats a la boira i la foscor, que el blau cel ens enlluerna.

A vegades voldria que les prediccions no es complissin. Enguany no he fet cap foto de l’última posta de sol. Tampoc tenia res preparat; el trípode i altres artilugis ben lluny. I ni se’m va passar pel cap posar el despertador per fotografiar la primera sortida, tal com vaig fer al 2018. La previsió era que no hi haguès sortida tampoc. A ponent no surt el sol.

Ja que no tinc cap foto del dia 31 ni del dia 1, en penjo una del dia 30. Avui, segon dia del 2019, tampoc hi ha cap imatge, però jo insisteixo i em preparo. No fos cas que demà el dia es desperti de color blau cel, i jo sense trípode.

Us desitjo 363 dies de sorpreses (bones, és clar), i sobretot que estigueu preparats per rebre-les.


Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ENTRADES RECENTS