Slow Photography

Tot hauria de ser slow, la fotografia també.

El temps ens dóna una perperctiva que no dóna cap altra variable, ni tan sols  la distància. Les fotos han de reposar. Aquesta és del juliol. Fins ara, cinc mesos més tard, no m’ha semblat prou adequada.  Ara he vist la llum sobre l’home il·luminat. La verdor dels arbres, la placidesa del matí estiuenc. Quan es van aixecar i van marxar, vaig veure que l’home il·luminat duia un llibre a les mans. Les vacances ideals, sense agafar  avions ni fer maletes. Suposo que algunes fotos que estic fent ara m’agradaran més d’aquí a un temps. Vés a saber, potser arribarà el dia que enyoraré la boira de desembre, i me la posaré de fons de pantalla. Ho veig difícil, però.


Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ENTRADES RECENTS