Les joies de la corona

Les joies, en plural, perquè eren dues: la mare i la filla. Si més no això és el que em vaig imaginar que eren: mare i filla. No vaig parlar amb elles. No va ser fins més tard, veient les fotos a la pantalla de l’ordinador, i comentant-les amb el Jota, que ens vam adonar de la bellesa de la imatge, i del moment. Llavors em va saber greu no haver-los dit res. Potser podia haver donat el meu mail o el meu mòbil, o si més no l’adreça d’aquest blog.  Potser els agradaria una còpia en paper.

El cas és que la millor foto del cap de setmana a Santiago la podria haver fet en qualsevol altre lloc. És qüestió de mirar, com sempre. Tant és on siguis. Espero que quan torni a robar algun retrat, me’n recordi de donar una còpia al model desinteressat. Fins ara els models desinteressats de la majoria d’imatges d’aquest blog no són anònims, i no costa gens passar-los la foto.

La calor tampoc ajudava a tenir les idees clares. Començo a creure que la pluja a Galícia és una llegenda urbana, com el monstre del Llac Ness.


Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.